Qui som

Mobles Casas es una empresa centenària (gestionada actualment per la 4a generació) dedicada des de 1897 a l’interiorisme. El nostre aprenentatge prové del mètode artesanal de l’ebenisteria d’alta qualitat (mobiliari a mida, talla, marqueteria, tapisseria tradicional, envernissat a canell …) pel que el tractament que li donem a cada projecte és sensiblement diferent al del comerç de mobles en general.

 

Què fem

El nostre mètode de treball es caracteritza per la personalització de cada projecte. Som fidels a la màxima que no hi ha dos clients iguals. En primer lloc us recomanem una visita al nostre establiment en el qual li assessorem pausadament.

A continuació, un cop seleccionats els diferents models i acabats, procedirem a confeccionar projecte i pressupost (sense compromís per la seva part).

Si cal, prèviament ens desplacem al seu domicili per verificar mesures, les quals, en qualsevol cas sempre seran comprovades.

En cas d’interessar la nostra proposta es formalitzarà la comanda i només cal esperar el lliurament, la qual serà escrupolosament revisada pel nostre departament tècnic.

El servicio post-venta tiene un carácter prioritario por lo que todas las posibles incidencias s atienden de inmediato.

Póngase en contacto con nosotros y le atenderemos gustosamente.

 

Història

En 1897 Don Llorenç Cases Gallofré funda l’empresa d’ebenisteria MOBLES CASAS al carrer Galileu de Barcelona, posteriorment els fills Llorenç i Isidre Cases Armentario prenen el relleu portant la producció de mobles d’encàrrec al seu més alt nivell (plantilla de més de 100 treballadors ) per succeir més tard el fill del primer Llorenç Cases Puig (nomenat l’any 1996 Mestre Artesà per la Generalitat de Catalunya). Actualment les regnes les porten els fills d’aquest últim (Josep Ramon i Llorenç Casas Sala) i probablement la continuïtat està assegurada amb la descendència d’aquests.

Premiada en diverses ocasions: Medalla d’Or en l’Exposició Internacional de Barcelona del 1929 com la més significativa i Delta de Plata de l’Adi-Fad com la més recent.