Com triar mobles de qualitat

Com sabem que no és senzill, aquí us deixem alguns consells per saber quan estem comprant mobles de bona qualitat:

Components estructurals: El principal component de l’estructura del sofà és la fusta, que ha de ser massissa i haver passat per un correcte procés d’assecat. Una vegada que s’arma l’estructura, s’encasta i enganxa, el que assegura la seva durabilitat.

Components secundaris: La majoria dels sofàs estan recoberts per polièster i els seus derivats. L’ideal, llavors, és comprar un sofà on s’hagi fet servir polièster d’alta densitat, un aspecte que assegura que no es deformarà amb el temps.

Estètica: Primer de tot, cal definir quin és o serà l’estil de l’ambient on ubicarem al sofà perquè existeixi una coherència entre tots dos. Els sofàs clàssics posseeixen potes lustradas i coixins amb força farcit; els més moderns, en general, solen tenir potes cromades i coixins farcits de soft, que emfatitza el lineal de la seva forma.

Confiança en la marca o empresa: Un tema importantíssim. Per aconseguir una venda, es pot arribar a enumerar una infinitat de materials de primer nivell, però com el sofà ve completament entapissat, amb els seus components ocults a simple vista, aquestes descripcions poden no coincidir amb la realitat. Malauradament, recentment descobrirem la mentida amb el pas del temps i amb el mal envelliment del producte.